Rólunk

mit kínálunk önnek?

Építőanyag kereskedelem

A legdinamikusabban fejlődő tevékenységünk. A szlogenünknek megfelelően – Az építészet világa – minden építéshez szükséges anyagot forgalmazunk. Kedvező árak és széles választék mellett partnereink igénye szerint szállítjuk ki a megrendelt termékeket. Saját előállítású oltott mész termékünk egész évben rendelkezésére áll az építkezők, kivitelezők számára. A lakosság részére forgalmazunk a hegesztett hálókat, betonvasat, melyek szervesen kapcsolódnak más tevékenységeinkhez. 2005 évtől elkezdtük a tüzelőanyag értékesítést, mely keretén belül többféle kazánszenet és tűzifát értékesítünk. Saját homokbányával rendelkezünk, melyből folyamatosan tudjuk kielégíteni nagy partnereink igényeit. A hagyományos tégláktól kezdve a modern falazóelemekig, komplett építési rendszereken keresztül széles áruválasztékkal állunk az építkezők rendelkezésére. Ha felújít, hőszigetel, vagy gipszkartonozik, bátran keresse fel irodánkat, vagy érdeklődjön telefonon, mert kedvező áraink mellett folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Térkőcentrum

A régió legnagyobb választékával rendelkezünk, az 5 legnagyobb hazai gyártó és forgalmazó minden térköve és terméke megrendelhető nálunk. Döntését szakembergárdánk könnyíti meg. Parkolónkban többféle variációban lerakott térkővekkel vizuálisan láthatja, hogyan fog az Ön parkolója, járdája, kocsibehajtója kinézni. A térkövet érő terhelésnek megfelelően szaktanáccsal látjuk el, hogyan érdemes lerakni, illetve a nálunk vásárolt térburkolókat kedvezményesen beépítjük garanciavállalás mellett. Kiemelném a térburkolók közül a gyeprácskövet, szegélyköveket, melyből saját előállításúval is rendelkezzük, így ennek az ára kiemelkedően kedvező a többi nagy forgalmazóhoz képest.

Betonüzem, transzportbeton

2007. októberétől üzembe helyezünk egy a korábbiaknál még korszerűbb (Liebherr típusú) betonüzemet, amely akár 50 m3/óra teljesítményre is képes. Számítógépes irányítási rendszerével technológiailag ellenőrzött beton állítható elő, melybe az összetevők mindig precízen és pontosan adagolhatók. A beton mennyiségének és minőségének függvényében platós vagy mixeres kiszállítással állunk megrendelőink rendelkezésére. A készbeton-technológiánk felkészültségét tükrözi az is, hogy saját betonpumpával rendelkezünk. Az építkezők figyelmébe ajánljuk a következő pár sort, melyben kiemeljük a készbeton előnyeit a házi keveréssel szemben.

ha árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fontosabb partnereink

Nagyobb beszállítóinkat a következő lista tartalmazza, mely egyben linkelési lehetőség is az adott beszállító honlapjára, melyről részletes információk tölthetők le az adott cégről, vagy az általuk forgalmazott termékről.