6600 Szentes, Ipartelepi út 59. | [email protected] | +36 30/456-0820

Rólunk

Cégünkről

Az Autark Kft. 1990-ben alakult, mára Szentes és környéke egyik vezető építési vállalkozásává vált. Sokrétű tevékenységet folytatunk, a kezdeti útépítési profil mellett megjelent a magas- és mélyépítés, az építőanyag-kereskedelem. Teljeskörű kivitelezési munkáinkkal számos elismerést szereztünk az Autark Kft számára, és lehetőséget teremtettünk, hogy dinamikusan fejlesszük technológiánkat és növeljük építőanyag-kereskedelmünk volumenét, immár három telephelyen. Kereskedelmi irodánkat naponta számos lakossági vevő és kivitelező keresi fel. Építőipari és Barkácsáruházunk megnyitásával bővült a termékkínálatunk, ezzel együtt a vevői körünk is. Számos barkács és műszaki eszközzel tudjuk kiszolgálni vevőinket.

Mit kínálunk Önnek?

Építőanyag kereskedelem

A legdinamikusabban fejlődő tevékenységünk. A szlogenünknek megfelelően – Az építészet világa – minden építéshez szükséges anyagot forgalmazunk. Kedvező árak és széles választék mellett partnereink igénye szerint szállítjuk ki a megrendelt termékeket. A lakosság részére forgalmazunk hegesztett hálókat, betonvasat, melyek szervesen kapcsolódnak más tevékenységeinkhez. 2005 évtől elkezdtük a tüzelőanyag értékesítést, mely keretén belül többféle kazánszenet és tűzifát értékesítünk. A hagyományos tégláktól kezdve a modern falazóelemekig, komplett építési rendszereken keresztül széles áruválasztékkal állunk az építkezők rendelkezésére. Ha felújít, hőszigetel, vagy gipszkartonozik, bátran keresse fel irodánkat, vagy érdeklődjön telefonon, mert kedvező áraink mellett folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Térkőcentrum

A régió legnagyobb választékával rendelkezünk, az 5 legnagyobb hazai gyártó és forgalmazó minden térköve és terméke megrendelhető nálunk. Döntését szakembergárdánk könnyíti meg. Parkolónkban többféle variációban lerakott térkövekkel vizuálisan láthatja, hogyan fog az Ön parkolója, járdája, kocsibehajtója kinézni. A térkövet érő terhelésnek megfelelően szaktanáccsal látjuk el, hogyan érdemes lerakni. Házhozszállítás darus autóval pontos, igényszerinti lerakodással. Illetve gyártól egyenesen a helyszínre szállítással is rendelhető, ezzel megrövidítve a várakozási időt.

Betonüzem, transzportbeton

2007. októberétől üzembe helyezünk egy a korábbiaknál még korszerűbb (Liebherr típusú) betonüzemet, amely akár 50 m3/óra teljesítményre is képes. Számítógépes irányítási rendszerével technológiailag ellenőrzött beton állítható elő, melybe az összetevők mindig precízen és pontosan adagolhatók. A beton mennyiségének és minőségének függvényében platós vagy mixeres kiszállítással állunk megrendelőink rendelkezésére. A készbeton-technológiánk felkészültségét tükrözi az is, hogy saját betonpumpával rendelkezünk. Az építkezők figyelmébe ajánljuk a következő pár sort, melyben kiemeljük a készbeton előnyeit a házi keveréssel szemben.

Ha árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot!