Schiedel UNI kéményrendszer

Cikkszám: 11050000 Kategória:

Leírás

Cikkszám: 11050000

Kiszerelés: db

Hátsó szellőzésű, hőszigetelt kéményrendszerek

 

Nyitott égésterű készülékek, szén, fa, gáz és olaj tüzelőanyag füstgázának elvezetésére alkalmas, és abban az esetben is, ha folyamatos kondenzáció várható.

A kéményrendszer univerzális, bármely tüzelési mód esetén biztonságosan alkalmazható.

30 év savállósági, kiégésbiztonsági és nedvességre érzéketlenségi garanciával!

Az MSZ EN 13.384 szabvány szerint a csak “száraz” üzemre alkalmas kéményeknél számítással kell igazolni, hogy a belső falhőmérséklet a kéményfedkőnél stacionárius állapotban, a vízgőz harmatpont-hőmérséklete felett van. Ez azt jelenti, hogy a kéményben hosszabb időtartamon keresztül nem csapódhat ki nedvesség. Ez a követelmény azonban nem érvényes a nedvességre érzéketlen kéményekre! A Schiedel hátsó szellőzésű szigetelt kémény kielégíti azokat a követelményeket, amelyeket a nedvességre érzéketlen kéményekkel szemben kell támasztani.

Ezért a kémény olyan hőmérséklet- tartományokban is alkalmazható, ahol a normál kémények az átnedvesedés veszélye miatt már nem felelnek meg.

A Schiedel hátsó szellőzésű szigetelt kémény univerzálisan alkalmazható.

Lakásépítésben olaj-, gáz-, fa- és széntüzelésű központifűtés-berendezések kéményeként éppen úgy, mint nyitott kandallók, egyedi tüzelőberendezések és gáz-etázsfűtések számára is alkalmas, anélkül, hogy ezen tűzhelyek égéstermék hőmérsékletére tekintettel lenne.

Az ipari építkezéseknél gőzkazánok, hulladékégető kemencék, sütőrostélyok, sütőkemencék, nagy-konyhai sütők, fa- és forgácstüzelésű kemencék, füstölőberendezések, szárítóberendezések és belső bélésként szabadon álló kéményekhez masszív kivitelben alkalmazható az UNI kémény.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Schiedel UNI kéményrendszer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük