Schiedel UNI kéményrendszer

Cikkszám: 11050000 Kategória:

Leírás

Cikkszám: 11050000

Kiszerelés: db

Hátsó szellőzésű, hőszigetelt kéményrendszerek

 

Nyitott égésterű készülékek, szén, fa, gáz és olaj tüzelőanyag füstgázának elvezetésére alkalmas, és abban az esetben is, ha folyamatos kondenzáció várható.

A kéményrendszer univerzális, bármely tüzelési mód esetén biztonságosan alkalmazható.

30 év savállósági, kiégésbiztonsági és nedvességre érzéketlenségi garanciával!

Az MSZ EN 13.384 szabvány szerint a csak “száraz” üzemre alkalmas kéményeknél számítással kell igazolni, hogy a belső falhőmérséklet a kéményfedkőnél stacionárius állapotban, a vízgőz harmatpont-hőmérséklete felett van. Ez azt jelenti, hogy a kéményben hosszabb időtartamon keresztül nem csapódhat ki nedvesség. Ez a követelmény azonban nem érvényes a nedvességre érzéketlen kéményekre! A Schiedel hátsó szellőzésű szigetelt kémény kielégíti azokat a követelményeket, amelyeket a nedvességre érzéketlen kéményekkel szemben kell támasztani.

Ezért a kémény olyan hőmérséklet- tartományokban is alkalmazható, ahol a normál kémények az átnedvesedés veszélye miatt már nem felelnek meg.

A Schiedel hátsó szellőzésű szigetelt kémény univerzálisan alkalmazható.

Lakásépítésben olaj-, gáz-, fa- és széntüzelésű központifűtés-berendezések kéményeként éppen úgy, mint nyitott kandallók, egyedi tüzelőberendezések és gáz-etázsfűtések számára is alkalmas, anélkül, hogy ezen tűzhelyek égéstermék hőmérsékletére tekintettel lenne.

Az ipari építkezéseknél gőzkazánok, hulladékégető kemencék, sütőrostélyok, sütőkemencék, nagy-konyhai sütők, fa- és forgácstüzelésű kemencék, füstölőberendezések, szárítóberendezések és belső bélésként szabadon álló kéményekhez masszív kivitelben alkalmazható az UNI kémény.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Schiedel UNI kéményrendszer” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük