Schiedel SR kéményrendszer

Cikkszám: 01000000 Kategória:

Leírás

Cikkszám: 01000000

Kiszerelés: db

Egyszerűsített hőszigetelésű kéményrendszer

 

 A Schiedel egyszerűsített hőszigetelésű kémény Ausztriában Schiedel kör keresztmetszetű kéményként évek óta minden fűtési rendszerre bevált. Minőségét meghatározza az a belső samottcső, melynek garantált paramétereit a folyamatos (gyártás közbeni) vizsgálatok igazolják, és amely minden Schiedel kéménytípus kiválóságának egyik fontos alapja.

Ennél a kéménytípusnál a falszerkezet hőszigetelését a köpenytégla és a samottcső közötti 1,5 cm-es (a 18 és 20 cm-es átmérőjű kéménynél 2 cm-es) bezárt légréteg biztosítja.

A légréteg “cellásítását és a samottcső központos elhelyezését a 33 cm-enként beépített ásványgyapot zsinór alkalmazásával érjük el, mely egyúttal lehetővé teszi a samottrendszer önálló hőmozgását a köpenyszerkezettől függetlenül. A köpenytégla ennél a kéménytípusnál is könnyűbetonból készül, a sarokban kikönnyített kivitelben.

Nyitott égésterű készülékek, szén, fa, gáz és olaj tüzelőanyag füstgázának elvezetésére alkalmas. Nem javasoljuk abban az esetben, ha folyamatos kondenzáció várható.

Elsősorban vegyes tüzelésű készülékekhez ajánljuk (pl. kandalló).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Schiedel SR kéményrendszer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük