Schiedel QUADRO kéményrendszer

Cikkszám: 10000000 Kategória:

Leírás

Cikkszám: 10000000

Kiszerelés: db

Többszintes lakóépületek gyűjtőkéménye

Különösen a többszintes házaknál a gáz etázsfűtés előnyt jelent a központi fűtéssel szemben. Minden kazán bármikor és korlátozás nélkül működhet és egyedileg szabályozható. Ezzel megvalósul az optimális energiafelhasználás és a környezet is kevésbé károsodik. Lehetővé válik a fűtési költségek lakásonkénti pontos és külön-külön történő kiszámítása. Ezzel elkerülhető a közös költségek megosztásából adódó nézeteltérés.

A helyiség légterétől független, zárt égésterű kazánok esetén nem kell több helyiséget egyetlen légtérré összekapcsolni, ezzel elkerülhetők a hézagmentes ablakok okozta égéstechnikai problémák, a kellemetlen áthallások, a felesleges hőveszteségek.

A tüzelőberendezéseknek levegőre van szükségük, sok levegőre. A Schiedel Quadro, ez a speciálisan kifejlesztett rendszer biztosítja ezt a levegőt és egyúttal gondoskodik az égéstermékek elvezetéséről is. Az égéshez szükséges levegő biztosítása és az égéstermékek elvezetése több kazán esetén is biztosítható a Quadróval, s ezzel helyet lehet megtakarítani.

A Schiedel Quadro megfelel a levegő-füstgáz kéményekkel szemben támasztott összes követelménynek. Az alaptól a kiáramlási torkolatig biztosítja egy rugalmas és biztos jövőjű rendszer előnyeit.

Négy jelentős előnye:

    * Egyszerű építés

    * A kazánok mind a négy oldalról csatlakoztathatók

    * Energiamegtakarítás a hőcserélő elve miatt

    * Statikai biztonság – a vasaláshoz a hornyok állnak rendelkezésre

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Schiedel QUADRO kéményrendszer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük