Schiedel AVANT kéményrendszer

Cikkszám: 13000000 Kategória:

Leírás

Cikkszám: 13000000

Kiszerelés: db

Kevesebb energiafelhasználás, környezetbarát működés

Schiedel Vario: Új kémény-generáció, kézzelfogható előnyökkel

A Schiedel Quadro rendszer tapasztalatai alapján fejlesztettük ki a Schiedel cég az intelligens füstgázelvezető rendszerek új generációját: a Schiedel Vario-t. A rendszer minden egyes elemét újragondoltuk és továbbfejlesztettük. A rendszer szíve a technikailag tökéletes, új, bordás külső felületű kerámiacső. Az alaposan átgondolt koncepciónak köszönhetően a Schiedel VARIO egy olyan égéstermék elvezető rendszer, amely tökéletesen illeszthető a tüzelőberendezéshez, de már az épület falazásával együtt felépíthető.

Kerámia – a biztonság garanciája

 A Vario rendszerhez a Schiedel kifejlesztette a teljesen új, kiemelkedő teljesítményű kerámiacsövét. A biztonság alapgondolata: a kerámia a maximális mértékben hő- és korrózióálló. A cső új összetételű és adagolású alapanyag receptúrája, valamint a kizárólag a Shiedel számára kifejlesztett préselési eljárás következtében egy, a nedvességgel szemben teljesen érzéketlen cső jött létre, amely egyesítette magába a kéményépítésben eddig használt samottcsövek valamennyi kiváló tulajdonságát.

Új megoldás: Schiedel Avant

 A kondenzációs és alacsony füst-gázhőmérsékletű kazánok egyaránt probléma mentesen csatlakoztathatók mindegy, hogy túlnyomásos vagy huzatigényes működésűek. Minden tüzelőanyaghoz alkalmazható 200°C füstgáz-hőmérsékletig. Egyaránt használható a zárt és nyitott égésterű kazánok esetén. Megépíthető egyenáramú és ellenáramú működési elv szerint. Ellenáramú működés esetén a hőcserélő elv energiamegtakarítást eredményez.

 Alapvetően az egy lakás nagyságrendet kiszolgáló kéménytípus. A kéményrendszert mind működés, mind tűzvédelem szempontjából bevizsgálta a TÜV, és a Német Építéstechnikai Intézet. Magyarországon az ÉMI-TÜV Bayern A-25/1998. ÉME számon a forgalomba hozatalát és beépítését engedélyezte.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Schiedel AVANT kéményrendszer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük