Rigips álmennyezet Casoroc 60×60

Cikkszám: 01010102 Kategória:

Leírás

Cikkszám: 01010102

Kiszerelés: db

Casoprano kazettás álmennyezet

A gipszkarton kazettás álmennyezet ötlete együtt született a gipszkarton lappal. Hosszú évek munkájával sikerült a BPB mérnökeinek a minden szempontból legmegfelelőbb álmennyezetet kifejleszteni.
A CASOPRANO álmennyezet a gipszkarton jól ismert előnyeit megtartva igazodik a modern kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott magas esztétikai és műszaki igényekhez. Az ötféle modell felülete sima, perforált vagy finoman strukturált.
A kiváló minőségu gipszkarton alapanyag kemény, pontos kontúrokat biztosít, a precíz vákuumtechnológiával készült festés ragyogóan fehér felületet ad.

Felhasználási terület

A többféle felületi struktúra, az elegáns fehér szín és a kétféle (15 és 24 mm) bordarendszer széleskörű felhasználási lehetőséget kínál az igényes belsőépítészet számára. A különösen jó mechanikai, akusztikai, tűzbiztonsági és páratűrési tulajdonságok, valamint a környezetbarát alapanyag egyszerre sokféle műszaki követelménynek is meg tud felelni.
A CASOPRANO ezért kiválóan alkalmazható oktatási intézmények, szabadidőközpontok, irodák, kórházak és nagyterű csarnokok álmennyezeteként.

Tűzvédelem

A CASOPRANO álmennyezet anyaga NEM ÉGHETŐ, a DIN szabvány és az ÉMI besorolása szerint.

Hanggátlás

Főleg a modern irodaépületekben vált gyakorlattá az álmennyezetig vezetett válaszfalrendszer kialakítása. Ilyen esetekben sok problémát okoz a helyiségek közötti áthallás.
A CASOPRANO álmennyezet CASOSTAR, CASOFORTE, CASOBIANCA és CASOROC tömör lapjai igen jó hangszigetelők.

Méret :    60 x  60 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rigips álmennyezet Casoroc 60×60” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük