Dörken Delta TERRAXX lemez

Cikkszám: 05292204 Kategória:

Leírás

Cikkszám: 05292204

Kiszerelés: m2

DELTA-TERRAXX

Szigetelésvédő-, felületszivárgó lemez nyomásálló szigetelésre, vízszintes és függőleges felhasználhatósággal, a DIN 18195 és a DIN 4095 szabvány szerint. SZMT („Szárazon, Melegen Tartó”) hatással.

Anyaga:    Dombornyomott lemez nagy tömörségű polietilénből, polipropilén geotextíliával kasírozva. A talajban korhadásmentes, az ivóvízre ártalmatlan.

Tulajdonságok:   A felületszivárgó lemezre gyárilag rákasírozott nyomásálló és eltömődés-mentes geotextília megakadályozza a domborulatok közötti tér eltömődését, s ezáltal biztosítja a teljes felületen történő vízelvezetést.
A DELTA®-Terraxx mint egy második vízzáró réteg univerzális védelmet jelent a DIN 18195 szabvány szerinti minden terhelési esetben a torlódó, réteg és szivárgó vizek ellen. A lemez megóvja a táblás hőszigetelést az elnedvesedéstől, biztosítja a hőszigetelési értéket és kialakítja a pincék „Szárazon, Melegen Tartó” hatását. A lemez visszaforgatott műanyagot nem tartalmaz, CE jelöléssel rendelkezik /CE 0799-CPD-13/ és megfelel az EN 13252 követelményeinek. A lemeznek kb. 400 kN/m2 a nyomószilárdsága. A magas nyomószilárdság miatt a lemez akár 10 méter mélységig beépíthető, illetve kimagaslóan magas vízhozam esetén is alkalmazható.
A lemez abszolút korhadásmentes, és megbízható metángáz és radon gázszivárgóként is működik.

Felhasználás:   A DELTA®-Terraxx lemez két rétege egy egységet /tekercset/ alkot, így gyorsan, talajcsere nélkül tudja fektetni. A 2,4 méteres tekercsszélesség ideális méret a legtöbb pincéhez. A lemez ezáltal vízszintesen is fektethető, ami 50%-kal gyorsabb munkavégzést eredményez. Az öntapadó ragasztósáv az átlapolások hosszútávú, biztos rögzítését szolgálja. Függőleges irányú felhasználás esetén a lemezt gyorsan és egyszerűen rögzítheti a DELTA®-Geo-Drain clippel. Vízszintes felhasználásnál a fektetési idő négyzetméterenként mindössze 1 perc.

Műszaki adatok:

Dombornyomás magassága

kb. 9 mm

Nyomószilárdság

kb. 400 kN/m²

Levegő mennyisége a
domborulatok között

kb. 7,9 l/m²

Hőállóság

-30oC –tól 80oC-ig

Tekercsméret

12,5 m x 2,4 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dörken Delta TERRAXX lemez” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük