Dörken Delta -Geo Drain Quattro lemez

Cikkszám: 03191505 Kategória:

Leírás

Cikkszám: 03191505

Kiszerelés: m2

DELTA®-GEO-DRAIN Quattro

Szigetelésvédő-, felületszivárgó lemez vastag, kent, bitumenes nyomásérzékeny szigetelésre, a DIN 18195 és a DIN 4095 szabvány szerint

Anyaga:  Dombornyomott lemez nagy tömörségű polietilénből, integrált ragasztósávval, mikroperforált polietilén csúsztatófólia felkasírozott flízzel, és polipropilén geotextília.

Tulajdonságok:   Az első négyrétegű szigetelésvédő- és felületszivárgó lemez, mely a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja a vastag kent szigeteléseknek. Ez abban az esetben számít, ha a csapóeső összegyűlik, mert a szigetelés és a csúsztatóréteg között a lemez felső lezárását nem kivitelezték tökéletesen. A lemez hátoldalán, mint egy második drénrétegként található mikroperforált, flízzel kasírozott csúsztatófólia a vizet mindig megbízhatóan vezeti el.
A DELTA®-Geo-Drain Quattro mint egy második vízzáró réteg univerzális védelmet jelent a pincefal szigetelésének. A csúsztatófólia eloszlatja a föld tömörödéséből adódó tartós földnyomást, a dombornyomatok teljes felületű, magas vízelvezető képességű szivárgóréteget képeznek. A felületszivárgó lemezre gyárilag rákasírozott geotextília megakadályozza a domborulatok közötti rés eltömődését. A lemeznek kb. 400 kN/m2 a nyomószilárdsága. A magas nyomószilárdság miatt a lemez akár 10 méter mélységig beépíthető, illetve kimagaslóan magas vízhozam esetén is alkalmazható.
A DELTA®-Geo-Drain Quattro alkalmas metángáz, és radon elvezetésére, megfelel a DIN 18195 sz. szabvány, valamint a „vastag, kent szigetelések tervezése, és kivitelezése előírás” követelményeinek.
A lemez visszaforgatott műanyagot nem tartalmaz, CE jelöléssel rendelkezik /CE 0799-CPD-13/ és megfelel az EN 13252 követelményeinek.
Felhasználás:    A DELTA®-Geo-Drain Quattro lemez négy rétege egy egységet /tekercset/ alkot, így gyorsan, talajcsere nélkül tudja fektetni. A öntapadó ragasztósáv az átlapolások hosszú távú, biztos rögzítését szolgálja. Függőleges irányú felhasználás esetén a lemezt gyorsan és egyszerűen rögzítheti a DELTA®-Geo-Drain clippel. Vízszintes felhasználásnál a fektetési idő négyzetméterenként mindössze 1 perc.

Műszaki adatok:      Dombornyomás                                                  magassága kb. 9mm        

 

Nyomószilárdság

kb. 400 kN/m²

 

 

Hőállóság

-30oC –tól 80oC-ig

Tekercsméret

12,5 m x 2,0 m

     

 

 

 

 

 

 

 

Vízáteresztő-képesség

(EN ISO 11058)
8 · 10-² m/s talajban
(EN ISO 12958)
3,1 · 10-³ m²/s

Tartósság

beépítést követően 2 héten belül letakarni
Természetes (4-9 pH-értékű) talajban, 25°C alatti  talajhőmérséklet mellett 25 év.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dörken Delta -Geo Drain Quattro lemez” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük