Dörken Delta Felületszivárgó PT lemez 2 fm

Cikkszám: 03020200 Kategória:

Leírás

Cikkszám: 03020200

Kiszerelés: m2

DELTA-PT  LEMEZ

Vakolathordó hálóval ellátott, nedvességzáró, szellőztető, dombornyomott lemez nedves pincékhez. Vakolható, gipszkartonnal burkolható.

Anyaga:   Speciális, nagy tömörségű PE fólia HDPE hálóval. Hidegre nem érzékeny, az ivóvízre ártalmatlan, beépített állapotban korhadásmentes.

Tulajdonságok:   A DELTA®-PT nedvességzáró, szilárd alapot képez gipsz- és mészcement vakolatok számára, de gipszkartonlapok is könnyen rögzíthetők rá. A kb. 8 mm magas domborulatok a nedves pincefal és a vakolat között szellőztető légrést alakítanak ki. A nedvesség a padlónál és a mennyezetnél lévő kiszellőző réseken távozik, így a vakolat és a tapéta tartósan száraz marad. A DELTA®-PT alagútépítésnél elválasztó rétegként is alkalmazható.

Felhasználható:    A DELTA®-PT nedvességzáró, szilárd alapot képez gipsz- és mészcement vakolatok számára, de gipszkartonlapok is könnyen rögzíthetők rá. A kb. 8 mm magas domborulatok a nedves pincefal és a vakolat között szellőztető légrést alakítanak ki. A nedvesség a padlónál és a mennyezetnél lévő kiszellőző réseken távozik, így a vakolat és a tapéta tartósan száraz marad. A DELTA®-PT alagútépítésnél elválasztó rétegként is alkalmazható.

Műszaki adatok:

Tekercsméret

2,0 x 20,0 m

Nyomószilárdság

kb. 70 kN/m²

Légmennyiség a domborulatok
között

kb. 5,5 l/m²

Tömeg:

kb. 530 g/m²

Dombornyomás magassága

kb. 8 mm

Átlapolási sáv

kb. 20 cm

Anyagszükséglet

Falnégyzetméterenként
kb. 1,15 m2 DELTA®-PT
kb. 1 m DELTA®-PT profil
kb. 15 db DELTA®-MS dübel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dörken Delta Felületszivárgó PT lemez 2 fm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük